نقش شرکت‌های اینترنتی در حفظ امنیت اطلاعات کاربران چیست؟

ما در عصری زندگی می‌کنیم که استفاده از اینترنت به جزئی ضروری از زندگی هر کاربر تبدیل شده است و اطلاعات دارایی ارزشمندی به حساب می‌آید.

نقش شرکت‌های اینترنتی در حفظ امنیت اطلاعات کاربران چیست؟

نه تنها بسیاری از کسب و کارها برای انجام کارهای خود از اینترنت استفاده می‌کنند، بلکه کاربران اینترنت خانگی برای انجام بسیاری از کارهای روزمره خود و استفاده از شبکه‌های اجتماعی وابستگی به اینترنت را تجربه می‌کنند. با این حال، وابستگی و استفاده از اینترنت، خطراتی را نیز با خود به همراه دارد. بنابراین تمام کاربران باید نسبت به اهمیت آشنایی با خطرات و نحوه برخورد با آن ها آگاهی داشته باشند.

 

تهدیدات امنیتی که کاربران روزانه با آن مواجه هستند

 

روزانه تهدیدات تازه‌ای در اینترنت صورت می‌گیرد که فقط شرکت‌های بزرگ را هدف قرار نمی‌دهند. بلکه کاربران اینترنت خانگی و کسب و کارهای کوچک طعمه تهدیدهای مخرب سایبری شده‌اند. مشکلات امنیتی عموماً به دلیل عدم آگاهی کاربران از تهدیدات سایبری به وجود می آید. برخی از تهدیداتی که کاربران عموماً روزانه با آن‌ها مواجه هستند در ادامه توضیح داده شده‌اند:

بات‌ها: بات‌ها تهدیدهای قوی و رو به رشدی هستند که می توانند خسارت های زیادی را با خود به همراه داشته باشند. سیستم هایی که دائماً به اینترنت متصل و آنلاین هستند، این تهدیدات را چند برابر می کنند.

ویروس: ویروس ها و کرم ها از بسیاری از کاربران اینترنت قدیمی تر هستند. وقتی یک فایل آلوده را باز کنید، ویروس یا کرم روی تمام سیستم شما تاثیر می گذارد.

نقش شرکت‌های اینترنتی در حفظ امنیت اطلاعات کاربران

در سال های اخیر بحث‌های بسیاری درمورد نقش شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت (ISP) در زمینه حفظ امنیت سایبری وجود داشته است. آیا کاربران مسئول امنیت سرویس اینترنت خود هستند یا شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت باید با استفاده از فیلترهایی مانند استفاده از بلک لیست IP، URL ها، هشدارهای بدافزاری و غیره امنیت را فراهم کنند؟ باتوجه به اینکه ISP ها نقطه ورود کاربران به اینترنت هستند، و به دلیل داشتن نقش حیاتی که دارند آیا می‌توانند تفاوت چشمگیری در امنیت کلی ایجاد کنند؟

نقش شرکت‌های اینترنتی در حفظ امنیت اطلاعات کاربران چیست؟

در حوزه امنیت بسیاری از افراد معتقدند که شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت تنها باید یک کار انجام دهند، آن هم مسدود کردن آی‌پی‌های مشکوک است. بسیاری از ISP ها این کار را انجام می‌دهند. طبق داده‌های جمع‌آوری شده توسط مرکز تحلیل داده‌های کاربردی اینترنت (CAIDA)، ۷۰ درصد از آی‌پی‌های معتبر نمی‌توانند speefed باشند. براین اساس، بسیاری از شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت در حال مسدود سازی آی‌پی‌ها هستند، با این حال ماهان‌نت به‌عنوان یکی از زیرمجموعه‌های گروه شرکت‌های انتقال داده ماهان در راستای حفظ امنیت داده کاربران تمهیداتی را اندیشیده است که به کاربران خانگی و سازمانی ارائه می‌دهد. این روند می‌تواند به جلوگیری از افشای اطلاعات کاربران کمک کند.

ماهان نت در هر کاری که انجام می دهد، حفظ امنیت کاربران را در اولویت می گذارد. اگر سرویسی که تحویل مشترک داده می شود ایمن نباشد، دیگر آن سرویس خصوصی نخواهد بود درنتیجه بالاترین سطح رمزگذاری امنیت و حریم خصوصی به کار گرفته می شود. درنتیجه کاربران هنگام ارسال ایمیل، جستجو در اینترنت، استفاده از شبکه‌های اجتماعی، اشتراک گذاری تصویر و ویدئو از لایه‌های امنیتی عبور می‌کنند. ماهان‌نت به هیچ شرکتی اجازه نمی دهد به داده های کاربران دسترسی داشته باشد درنتیجه هیچ شرکت خصوصی و دولتی یا هیچ فردی به اطلاعات کاربران ما دسترسی ندارد. نکته‌ای که وجود دارد این است که بسیاری از سایت‌ها (از جمله سایت‌های http) و فیلترشکن‌ها امنیت کافی ندارند و کاربر نباید بدون اطلاع از آن‌ها استفاده کند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر درباره امنیت اطلاعات کاربران خانگی و سازمانی روی دکمه زیر کلیک کنید:

0/5 (0 نظر)