بسیاری از بدون داشتن آگاهی، کارهایی در دنیای اینترنت انجام میدهیم که ممکن است به ضرر ما تمام شود. ماهاننت ۷ مورد از کارهایی که هرگز نباید در دنیای اینترنت انجام دهید را عنوان کرده و به دلایل لزوم اجتناب از این عناوین نیز پرداخته است. با ما همراه باشید:
۱ باور کردن مطلب دروغی، تصاویر و کلیپهای ساختگی
تهیه کردن تصاویر و اخبار جعلی کار سادهای است. بسیاری از افراد با چند ترفند، مطالب کذب را به سرعت در اینترنت پخش کرده و کاربران را فریب میدهند. نمونه این امر نیز کلیپی است که کابران سادهلوح را متقاعد کرد با استفاده از یک دریل میتوانند جک هدفون را دوباره برای آیفون ۷ ایجاد کنند.
۲ بیتوجهی به two-factor authentication موقع ایجاد حساب کاربری
بسیاری از سایتها حین ایجاد حساب کاربری از شما میخواهند که برای افزایش امنیت حساب خود، از روش تشخیص دومرحلهای استفاده کنید. اما بسیاری از کاربران این گزینه را رد میکنند در صورتیکه اینکار کاملا اشتباه است.
برای مثال شرکتهایی مانند اپل، گوگل، مایکروسافت، آمازون و فیسبوک از این روش استفاده میکنند. درنتیجه اگر تشخیص دومرحلهای را فعال کرده باشید، دسترسی هر فردی را به حساب کاربری خود غیر ممکن میکنید. سایتهای دیگری نیز هستند که از شما شماره تلفن میخواهند تا اگر رمزعبورتان را فراموش کردید، کدهای لازم را از طریق پیام متنی به شماره موبایلتان ارسال کنند.
۳ استفاده از رمزعبور یکسان برای چندین سایت
قبلاً درخصوص نحوه انتخاب رمزعبور توضیحات جامعی دادهایم. همانطور که میدانید نباید از رمزعبورهای ساده و یا کاراکترهای پشت سرهم مثل ۱۲۳۴۵ استفاده کنید. در انتخاب رمزعبور خود از ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک، اعداد و دیگر کاراکترها استفاده کنید. اما نکتهای که اینجا حائز اهمیت است این است که نباید برای تمام حسابهای کاربری خود تنها یک رمزعبور بگذارید. دراین صورت افراد سودجو با دسترسی به یکی از حسابهای کاربری شما، بهسادگی به سایر آنها نیز دست پیدا خواهند کرد.
۴ همگامسازی حسابهای کاربری در شبکههای اجتماعی
ممکن است مدیریت حسابهای شما در شبکههای اجتماعی کار زمانبری باشد اما حتی برای سهولت در کار خود نیز نباید شبکههای اجتماعی را باهم همگام کنید.
۵ اشتراکگذاری اطلاعات دقیق درباره کودکان
اگرچه اشتراکگذاری تصاویر بامزه از کودکان برای دیگران بسیار جذاب است، اما اشتراکگذاری اطلاعات بسیار شخصی نهتنها ضرورتی ندارد، بلکه خطرناک است. افراد سودجو میتوانند از اطلاعات شخصی زندگی برای فریب دادن کودکتان استفاده کنند. پس بهسادگی فرصت سوء استفاده را در اختیار همه قرار ندهید.
۶ استفاده از وایفای رایگان بدون توجه به عواقب آن
برخی از مردم با پیدا کردن وایفایهای بدون پسورد، با خوشحالی به آنها متصل میشوند و فکر میکنند چون نام آن مثلاً نام یک کافی شاپ یا رستوران است، دیگر مشکلی برای اتصال وجود ندارد. ممکن است هکرها این اسامی را برای جلب اعتماد کاربران انتخاب کرده باشند و به محض اینکه به این شبکهها متصل شدید، از آن برای دستیابی به اطلاعاتتان استفاده کنند.
۷ شرکت در درگیریهای شبکههای اجتماعی
ممکن است همه ما در شبکههای اجتماعی با مطالب یا تصاویری مواجه شویم که موجب عصبانیت ما شود. اگر با دوستان یا آشناهای خود اختلاف نظر دارید، بهتر است که از طریق تماس تلفنی یا رودر رو نظرات خود را با او درمیان بگذارید؛ چرا که چنین بحثهایی معمولاً با نتایج خوبی روبرو نیستند.
نظرات کاربران