چه تصورات غلطی درباره شبکه اینترنت اشیا وجود دارد

هیچ فرصتی وجود ندارد که هکرها مایل به سوء استفاده از آن نباشند!

اینترنت اشیا (IoT) سیستمی متشکل از دستگاه‌های مجزا است که باهم متصل هستند و داده‌ها را در زیرساخت موجود اینترنت انتقال می‌دهند. در عصر تکنولوژی و ارتباطات آنلاین، اینترنت اشیا کمک می‌کند تا کنترل بیشتری روی همه چیز داشته باشیم. طبق گزارش‌ها و تحقیقات انجام شده، اینترنت اشیا تا سال ۲۰۲۰، حدود ۲۰ میلیارد دستگاه را در بر خواهد گرفت و وعده جهانی اینترنت اشیا محقق خواهد شد. برای هکرها، یک دستگاه متصل به اینترنت اشیا، از چند لحاظ اهمیت خواهد داشت. اول اینکه هر دستگاه، به طور مجزا برای هر هکر استفاده و ارزش‌هایی دارد؛ برای مثال یک دوربین امنیتی می‌تواند اطلاعات مهمی درباره موقعیت مکانی یک دستگاه بدهد.

لازم به ذکر است که هکرها پیش از این هم از دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا در انواع حمله‌های شبکه و سرور استفاده‌های مخرب داشته‌‌اند. حملات DSL و DDoS که در سال ۲۰۱۶ رخ داد نیز گواهی بر این هستند که هکرها هیچ فرصتی را برای سوء استفاده از دست نمی‌دهند.

چه تصورات غلطی درباره شبکه اینترنت اشیا وجود دارد؟

چه تصورات غلطی درباره شبکه اینترنت اشیا وجود دارد؟

چرا باید به دستگاه‌هایی که با استفاده از آن‌ها به شبکه متصل می شویم اهمیت بدهیم؟ یک نفر قبلاً پاسخ این پرسش را پیدا کرده است!

دستگاه‌های متصل به اینترنت اشیا، به‌دلیل اینکه هیچ آسیبی به شبکه نمی‌رسانند، دسترسی کامل به شبکه خواهند داشت. اما کاربران متوجه نیستند که در بحث شبکه دستگاه‌های مجهز به اینترنت اشیا، کم‌ترین امنیت را دارند. برای مثال وقتی یک آی پی به یک فوروم اینترنت متصل می‌شود هیچ مشکلی ندراد اما وقتی این آی‌پی یک دوربین امنیتی است، به این معناست که آی‌پی دوربین امنیتی در خطر خواهد بود.

منبع: networkworld

0/5 (0 نظر)