افزایش آنتن دهی مودم :دلایل ضعیف شدن آنتن‌ دهی مودم و راه‌های رفع آن

دانستنی های اینترنت

در این مقاله از ماهان نت قصد داریم اصلی‌ترین دلایل افت کیفیت و ضعیف شدن آنتن‌دهی مودم را بررسی کنیم؛ همچنین راه‌های تقویت آنتن‌دهی اینترنت را شرح می‌دهیم تا با استفاده از این اطلاعات، اینترنتی پر‌سرعت با آنتن‌دهی بالا داشته باشید.

افزایش آنتن دهی مودم

در دنیایی که هر کاری وابسته به اینترنت است، ضعیف بودن آنتن آن باعث اختلال در عملکرد و برنامه‌ها خواهد شد. عوامل مختلفی باعث ضعف آنتن اینترنت و مودم می‌شود. مکان قرار دادن مودم، مدل دستگاه، فرکانس و کانال اینترنت از مهم‌ترین عوامل تاثیر‌گذار در قدرت آنتن‌دهی مودم است. علاوه‌بر این، راه‌هایی برای تقویت سیگنال اینترنت و افزایش آنتن دهی مودم وجود دارد. پس اگر شما نیز به‌طور مداوم مشکل ضعیف شدن آنتن دهی مودم را دارید، این مقاله برای شما نوشته شده است. 

قرار دادن مودم در جای نا‌مناسب؛ کاهش آنتن‌دهی مودم در کنار وسایل الکتریکی

محل قرار دادن مودم، یکی از ابتدایی‌ترین دلایل کاهش آنتن‌دهی اینترنت است. برای مثال، مودم اینترنت باید به‌دور از وسایل فلزی، مایکروویو و یخچال قرار بگیرد. وسایل الکتریکی موجب اختلال در سیگنال اینترنت می‌شود و نتیجه آن ضعیف شدن آنتن‌دهی است.

اینترنت LTE

حتی قرار دادن مودم در جلوی آینه، باعث نوسان در سیگنال آن خواهد شد؛ زیرا آینه نیز مانند دیواری بتنی یا آجری، بازدارنده امواج اینترنت است. حتی قوی‌ترین اینترنت‌ها مانند اینترنت td lte نیز در جای نامناسب، دچار نوسان در آنتن‌دهی می‌شوند. همیشه بهترین جا برای مودم یا روتر، در کنج خانه یا کنار پریز برق نیست. بهتر است مودم را در مرکز خانه قرار دهید. روتر‌ها نیز برای آنتن‌دهی بهتر نیاز به فضایی آزاد و باز دارند. بهترین جا برای روتر، بالای کتابخانه چوبی و دور از وسایل مختلف الکتریکی است. 

مودم را در کجا قرار دهیم؟

استفاده از دستگاه مودم قدیمی؛ همراه با تکنولوژی قدم بردارید

مودم‌ها نیز مانند سایر وسایل، تاریخ انقضا دارند. مودم‌های قدیمی، توانایی انتقال سیگنال اینترنت را نخواهند داشت. اگر اینترنت Adsl شما کیفیت مناسبی دارد، ولی با مشکل ضعیف شدن آنتن‌دهی مواجه شده‌اید، وقت آن رسیده که از مودم قدیمی خود خداحافظی کنید. البته تغییر مودم یا روتر فقط یکی از راه های تقویت آنتن است. در کامپیوتر‌های قدیمی نیز از تکنولوژی‌های مدرن استفاده نمی‌کنند. به‌ همین دلیل وسایل قدیمی امکان پشتیبانی از سرعت بالای اینترنت‌های جدید را ندارند. با تغییر دستگاه مودم و کامپیوتر، از جدیدترین تکنولوژی روز دنیا بهره‌مند خواهید شد.  

مودم بدون نیاز به خط تلفن برای تقویت آنتن‌دهی اینترنت

تغییر کانال اینترنت؛ جلوگیری از تداخل فرکانس

در شهرهای پر‌جمعیت تداخل فرکانس یکی از مشکلات متداول است. اکثر روتر‌های مدرن، امکان سوئیچ خودکار کانال اینترنت را دارند. با‌این‌حال، اگر با تغییر کانال در فرکانسی مشابه با چند کاربر دیگر قرار بگیرید، با مشکل ضعیف شدن آنتن دهی مودم مواجه خواهید شد. به همین دلیل، به‌کمک کامپیوتر‌هایی با سیستم‌عامل ویندوز می‌توانید کانال اینترنت همسایه‌ها را بررسی کرده تا با انتخاب خلوت‌ترین کانال، آنتن خود را تقویت کنید. همچنین، اینترنت point to point با ساخت یک کانال اختصاصی، بالا‌ترین سرعت را برای انتقال اطلاعات در اختیار شما قرار می‌دهد. این کانال اختصاصی در دسترس عموم قرار ندارد و از امنیت بالایی برخوردار است. 

تنظیم فرکانس وای‌فای؛ دسترسی به قوی‌ترین سیگنال اینترنت

تغییر فرکانس اینترنت از طریق کامپیوتر نیز امکان‌پذیر است. اگر فرکانس روتر شما روی ۲.۴ مگا‌هرتز قرار گرفته است، با تغییر آن به ۵ مگا‌هرتز، می‌توانید از سرعت بیشتر اینترنت لذت ببرید. فرکانس بالا، نه‌تنها سرعت بیشتری دارد، بلکه تداخل کمتری با دیگر شبکه‌های بی‌سیم خواهد داشت. البته از نظر پوشش‌دهی اینترنت، از فرکانس ۲.۴ مگاهرتز ضعیف‌تر عمل می‌کند و محدوده کمتری را پوشش می‌دهد؛ ولی برای افرادی که اینترنت اختصاصی دارند و در یک اتاق کوچک از آن استفاده می‌کنند، روش مناسبی محسوب می‌شود. همچنین، اگر قصد دارید بدون تغییر فرکانس، از اینترنت با پینگ پایین و سرعت بالا لذت ببرید، بهترین انتخاب نت گیمینگ است. 

راه‌هایی برای تشخیص فرکانس مودم

تعویض آنتن روتر؛ برای جلوگیری از ضعیف شدن آنتن‌دهی

 بسیاری از افراد نمی‌دانند که تفاوت مودم و روتر چیست. اصلی‌ترین تفاوت این دو دستگاه در نوع عملکرد آن‌ها است؛ ولی فرقی ندارد که از روتر یا مودم استفاده می‌کنید، با اضافه کردن یک آنتن پر‌قدرت خارجی، می‌توانید جلوی ضعیف شدن آنتن دهی مودم یا روتر را بگیرید. آنتن همه‌طرفه و یک‌طرفه دو نوع آنتنی است که برای تقویت سیگنال روتر استفاده می‌شود. آنتن همه‌طرفه، باعث انتقال سیگنال اینترنت به همه جهات می‌شود. با‌این‌حال، استفاده از آنتن یک‌طرفه برای نقاط کور خانه یا محل‌ کار، کاربرد بهتری خواهد داشت. 

اینترنت Gaming

دستگاه‌های افزایش آنتن دهی مودم ؛‌ بهترین راه افزایش آنتن دهی مودم

رنج اکستندر‌ها، به‌عنوان تقویت آنتن روتر شناخته می‌شوند. ازآن‌جایی‌که روتر‌ها امکان آنتن‌دهی به محدوده مشخصی را دارند، مناطقی همیشه به‌عنوان نقطه کور باقی می‌ماند. رنج اکستندر‌ها با انتقال آنتن اینترنت، نقاط کور را از بین می‌برند؛ ولی یکی از نقاط منفی Range extender، کاهش پهنای باند اصلی است. برای تقویت سیگنال بدون کاهش پهنای باند در فضاهای بزرگ، سیستم مش، بهترین انتخاب خواهد بود. اگر خانه بسیار بزرگی دارید، به‌جای خرید چند روتر، از سیستم مش استفاده کنید. چنین سیستم‌هایی با وجود قیمت بالا، بهترین راه برای تقویت آنتن‌دهی مودم و اینترنت است.

بهترین اینترنت پرسرعت خانگی اینترنت adsl است.

Service mesh چیست؟ بهترین راه برای تقویت آنتن‌دهی مودم

خرید سرویس اینترنت با‌کیفیت؛ جلوگیری از ضعیف شدن آنتن دهی مودم

در این مقاله دلایل ضعیف شدن آنتن دهی مودم را بررسی کردیم. برای تقویت آنتن اینترنت می‌توانید ساده‌ترین راه‌ها، مانند تغییر مکان مودم یا اضافه کردن آنتن خارجی روتر را امتحان کنید. در‌‌صورتی‌که باز هم با این مشکل مواجه بودید، باید از دستگاه‌های تقویت آنتن اینترنت کمک بگیرید. این دستگاه‌ها با انتقال اینترنت به نقاط کور خانه، امکان بهره‌مندی از سیگنال را فراهم می‌کنند. با‌این‌حال، اگر سرویس اینترنت خریداری‌شده ضعیف باشد، هیچ یک از این روش‌ها کار‌ساز نخواهد بود. سرویس‌های اینترنت ADSL، TD-LTE و سایر خدمات ماهان نت، از سرعت بالا و کیفیت مناسبی برخوردار است. در‌صورتی‌که در‌مورد نحوه خرید یا سرویس‌های ماهان نت سوالی دارید، با واحد پشتیبانی تماس بگیرید تا کارشناسان متخصص ماهان نت شما را راهنمایی کنند.

نظرات کاربران