همان طور که قبلتر نیز اشاره کردیم،شاید برایتان سوال باشد که lte مخفف چیست؟ LTE مخفف Long Term Evolution است. درنتیجه این فناوری یک استاندارد و نسل مجزای شبکههای موبایل نیست، بلکه شاخهای از ۴G است. وقتی علامت ۴G در بالای صفحه نمایش موبایل به چشم میخورد، به این معنا نیست که واقعا از یک شبکه ۴G استفاده میکنیم، بلکه زمانیکه استاندارد ۴G تصویب شد، بیشتر ارائهدهندگان سرویس موبایل با پول دادن به شرکتهای سازنده موبایل، ۴G را وارد مشخصات پشتیبانی محصول کردند تا روی صفحهنمایش نشان داده شود. همینجا بود که ۴G از مسیر اصلی خود منحرف شد. اما تنظیمکنندگان استانداردهای امریکا برای تفاوت بین ۴G تقلبی از ۴G واقعی، LTE را تعریف کردند که به معنای تکامل در بلندمدت است.
درنتیجه زمانیکه روی یک دستگاه برچسب LTE قرار میگیرد در مقایسه با ۴G به این معنی است که نسبت به ۳G بهبود یافته و سرعت بیشتری دارد.
اینترنت LTE یا اینترنت نسل چهار ثابت، آخرین نسل از اینترنت ثابت است که درمقایسه با سایر سرویسهای اینترنت همچون ADSL، Wimax و Dial-Up، از سرعت بسیار بالاتر، پایداری بیشتر و پینگ پایین تری برخوردار است. اینترنت TD LTE، محدودیت مکانی، نیاز به استفاده از خطهای تلفن و وجود ظرفیت خالی در مراکز مخابراتی ندارد. برای راه اندازی TD-LTE فقط به یک سیم کارت مخصوص و مودم نیاز دارید. با توجه به نیاز عموم مردم به اینترنت با سرعت و با کیفیت، ماهان نت اقدام به ارائه سرویس TD LTE در سراسر ایران کرده است. اگر قصد خرید اینترنت TD LTE را دارید.
سیم کارت td lte چیست؟
این سیمکارتها برای وصل شدن به سرویس اینترنت LTE است. در واقع پلی برای ارتباط کاربر با اینترنت است. حالا در ادامه در خصوص فرق سیم کارت 4g با lte هم صحبت میکنیم.
مقاله مرتبط: LTE چیست
۴G چیست؟
قبل از اینکه بدانید فرق lte با 4g چیست، خوب است با فناوری 4G اشنا شوید.
سال ۲۰۰۸، موسسه ITU-R استاندارد ۴G را ثبت کرد. در اینترنت ۴g، حداکثر سرعت انتقال اطلاعات روی شبکههای موبایل به ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه میرسد، اما در دستگاههایی مانند Hotspot موبایل این سرعت یک گیگابیت بر ثانیه است. البته در سال ۲۰۰۸، چنین استانداردی کمی دور از ذهن بهنظر میرسید. اگرچه ابتدا این هدف به نظر سخت و دراز مدت بود، اما بهزودی زیرساختهای مخابراتی شبکه پیشرفت کردند و فناوری های ارتباطی جهش پیدا کردند. عرضهکنندگان شبکههای ۳G به سرعت 4G را راهاندازی کردند که حداکثر سرعت آن برابر با ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه روی گوشیهای موبایل است.
البته براساس تصمیم سازمان اتحادیه رادیویی اتحادیه بین المللی مخابرات، حداکثر سرعت دانلود در حین حرکت باید 100 مگابیت برثانیه باشد و زمانی که بدون حرکت و ساکن هستید باید به یک گیگابیت برثانیه برسد.
اینترنت TD-LTE
TD-LTE، نسل چهارم اینترنت ثابت است که در مقایسه با نسلهای پیشین اینترنت از سرعت و کیفیت بالاتری برخوردار است. TD-LTE فاقد محدودیتهای مکانی است و بدون نیاز به خط تلفن ثابت، در هر جایی (که تحت پوشش این سرویس باشد) قابل استفاده است.
این تکنولوژی جدید، از پایداری بالایی در آپلود و دانلود بهره برده است. چند مورد از ویژگیهای TD-LTE که برای هرکاربری جذاب است:
فرق مودم td lte با 4g
در این قسمت هر کدام از مودمها را بررسی میکنیم تا تفاوت مودم td-lte با 4g را متوجه شوید:
4G Modem
– 4G Modem به مودمهایی اطلاق میشود که از فناوریهای ارتباطات قوی 4G مانند LTE استفاده میکنند.
– این مودمها میتوانند به شبکههای 4G متصل شوند و از سرعت بالای انتقال دادهها بهرهمند شوند.
مودم TD-LTE
– TD-LTE Modem، یک نوع خاص از مودم 4G است که برای اتصال به شبکههای TD-LTE طراحی شده است.
– این مودمها از تکنولوژی تقسیم زمان (Time Division) برای ارتباطات استفاده میکنند و از باندهای فرکانسی خاصی که برای TD-LTE مخصوص هستند، استفاده میکنند.
– TD-LTE معمولاً در مناطق خاصی از جهان مورد استفاده قرار میگیرد. در کل، TD-LTE به عنوان یک زیرمجموعه از فناوری 4G شناخته میشود و مودم TD-LTE برای اتصال به شبکههای این تکنولوژی طراحی شده است.
جهت دریافت خدمات اینترنتی و کسب اطلاعات بیشتر، لطفا با شماره کشوری 1514 (بدون نیاز به پیش شماره) یا 02187277 تماس حاصل فرمایید تا مشاورین ماهان نت اطلاعات مورد نیاز را در اختیار شما قرار دهند.