اگر روی کامپیوتر شما ویندوز ۱۰ نصب است و در اتصال به اینترنت با مشکل مواجه هستید، برای رفع این مشکل با ماهاننت همراه باشید.
دلایل مختلفی برای مشکل اتصال به اینترنت در ویندوز ۱۰ وجود دارد. مثلا ممکن است مشکل شما از خرابی مودم، کابل مودم، مسدود شدن توسط آنتیویروسها و یا حتی خود سرویسدهنده اینترنت باشد.
پیش از اقدام به هر کاری، از سالم بودن مودم خود اطمینان حاصل کنید و چراغهای روی مودم را بررسی کنید. اگر مشکلی نبود با سرویسدهنده اینترنت خود تماس بگیرید. اگر از سمت آنها هم مشکلی نبود، حالا مراحل زیر را امتحان کنید.
مشکل از هرجایی که باشد ابتدا بهتر است که گزارش از شبکه بیسیم تهیه کنید. بههمین منظور، در جستجوی منوی استارت، کلمه Command Prompt را بنویسید، روی آن کلیک راست کنید و سپس گزینه Run as administrator و گزینه Yes کلیک کنید.
دستور Netsh wlan show wlanreport را وارد کنید. سپس یک فایل html ساخته خواهد شد که میتوانید آن را روی مرورگر خود باز کنید.
دوباره عبارت command prompt را تایپ کنید. روی آن عبارت راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب نمایید. سپس دستور ipconfig را وارد کنید. آدرسی که کنار default gateway هست را پیدا کنید و آن را یادداشت نمایید؛ این آدرس IP هست که برای مثال شبیه به ۱۹۲٫۱۶۸٫۱٫۱ خواهد بود.
در خط فرمان، دستور ping را بنویسید و کلید اینتر را بزنید. باید با نتیجهای مشابه به موارد زیر مواجه شوید:
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=64
Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=64
اگر با نتیجه بالا مواجه شدید و همچنان نمیتوانید به اینترنت متصل شوید، احتمالا مشکل از مودم شما یا سرویسدهنده اینترنت است.
آداپتور شبکه را بهروز کنید
گاهی دلیل مشکلات بهوجود آمده در اتصال به اینترنت، ناسازگاری درایور آداپتور شبکه و یا قدیمی بودن آن است. اگر به تازگی ویندوز ۱۰ را نصب کردهاید، ممکن است درایور شما برای ویندوز قبلی باشد. از بهروز بودن آن اطمینان حاصل نمایید:
- در کادر جستجو، عبارت Device Manager را تایپ کنید. سپس بین نتایج جستجو شده، گزینه Device Manager را انتخاب کنید.
- در Device Manager، روی network adapter کلیک کنید.
- روی آن کلیک راست کنید و سپس گزینه update driver software و Search automatically for updated driver software را انتخاب کنید. بعد از طی شدن این مسیر، روی close کلیک کنید.
- بعد از نصب درایوهای بهروز، مسیر Start، Power و Restart را دنبال کنید.
اگر ویندوز امکان پیدا کردن یک درایو جدید را برای آداپتور شبکه شما نداشت، به وبسایت سازنده آداپتور شبکه مراجعه نموده و آخرین درایور را دانلود نمایید.
فایروال را به طور موقتی غیرفعال کنید
گاهی اوقات نرمافزار فایروال، به شما اجازه اتصال نمیدهد. با قطع کردن موقتی فایروال متوجه مشکل اتصال خواهید شد. سپس سایتی که به آن اعتماد دارید را باز کنید. نحوه غیرفعال کردن آنتیویروس یا برنامههای ضدبدافزاری که استفاده میکنید باهم تفاوت دارند. برای اطلاع از نحوه آن، راهنمای نرمافزار را مطالعه کنید. اما به یاد داشته باشید که در اولین فرصت آن را فعال کنید؛ چرا که نداشتن آنتیویروس، سیستم شما را در معرض خطر هکرها، ویروس و کرمها قرار خواهد داد.
از تنظیم مجدد سیستم برای نصب دوباره دستگاههای شبکه استفاده کنید
آخرین مرحلهای که باید طی کنید، تنظیممجدد شبکه است. اما بهخاطر داشته باشید که بهمنظور استفاده از این مرحله، باید ورژن ویندوز ۱۰ شما، ۱۶۰۷ باشد.
بههمین منظور مسیر زیر را طی نمایید:
Strat > Setting > Network & Internet > Status > Network Reset را انتخاب کنید. سپس گزینه Reset Now را انتخاب کرده و روی Yes کلیک کنید. کمی صبر کنید تا سیستم شما ریاستارت شود.
منبع: Microsoft
آقا خیلی ممنون مشکل من حل شد واقعا ممنون از سایت خوبتون
سلام با تشکر مطالبتون خیلی مفید بود واقعا 🙂
جلوی default gateway هیچی ننوشته الان باید چیکار کنم
سلام
من ویندوز ۱۰ نصب کردم به مودم وصل میشد ولی اینترنت نداشت
خیلی دنبال مشکل گشتم نشد
تا اینکه مقاله شما درباره آدابتور شبکه خواندم به روز کردم شد
نتیجه داد دمت گرم
ممنون . مشکل من با reset حل شد
بسیار عالی و مفید
واقعا ممنون