اگر شما هم از افرادی هستید که بیشتر زمان خود را در شبکه های اجتماعی، صرف تماشای عکس و ارسال پیغام میکنید، ممکن است دچار بیماریهایی شوید که با پیشرفت تکنولوژی بهوجود آمدهاند.
ماهاننت اینجا بیماریهایی را برایتان بررسی می کند که درصورت استفاده بیش از اندازه از موبایل و لپتاپ به آنها دچار میشوید.
افسردگی شبکههای اجتماعی
با پررنگ تر شدن حضور شبکههای اجتماعی در زندگی ما، بیشتر جوانان و نوجوانان به استفاده از شبکههایی مثل اینستاگرم، فیسبوک، اسنپ چت و بیش از همه تلگرام روی آوردهاند. اما افرادی که بیش از اندازه به این شبکهها میپردازند، در معرض بیماری هستند. اشتراکگذاری بیش از اندازه از تصاویر و اتفاقات زندگی شخصی، نقاط تاریکی را در ذهن جوانان بهوجود میآورد که در پایان منجر به افسردگی کاربران شبکههای اجتماعی میشود. طبق آمار، خودکشیهایی که در سالهای اخیر مربوط به شبکههای اجتماعی هستند، افزایش پیدا کردهاند.

اعتیاد به اینترنت و بیماریهای ناشی از آن
سردردهای مرتبط با گوشی
از اولین تولید موبایل، این سوال مطرح بوده که آیا موبایل روی انسان تاثیر منفی میگذارد یا نه؟ تحقیقات و آزمایشهای انجام شده نشان میدهد که گرفتن یک تماس تلفنی ساده پیش از خواب منجر به سردردهای روز بعد خواهد شد.

اعتیاد به اینترنت
یکی از بیماریهایی که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته است، بیماری اعتیاد به اینترنت است. اگر شما هم از افرادی هستید که بدون نیاز به فضای آنلاین، مدام وارد شبکهها یا سایتها می شوید و بی هدف در این فضا گردش میکنید، اگر در روز بیش از دو ساعت بیدلیل آنلاین هستید، حتما به بیماری اعتیاد به اینترنت مبتلا شدهاید.
[/av_textblock]
[/av_one_full]
نظرات کاربران