از سال ۲۰۱۷ گوگل تمام انرژی مورد نیاز پایگاه‌های داده و ادارات خود را از انرژی تجدیدپذیر تامین می‌کند و این تحول را نقطه عطفی در تاریخ خود توصیف می‌کند.

این غول تکنولوژی پیش ازاین هم بزرگ‌ترین خریدار انرژی الکتریسیته تجدیدپذیر بوده است و سال گذشته ۴۴ درصد از انرژی خود را با استفاده از انرژی خورشیدی و باد تامین کرده است. اما قصد دارد این مقدار را به ۱۰۰ درصد برساند و یکی از مدیران گوگل نیز گفته که در آینده هم روی انرژی هسته‌ای سرمایه‌گذاری نخواهند کرد. «مارک اومان» سرپرست انرژی اروپا در گوگل می‌گوید “ما می‌دانیم که این اتفاق خوبی برای کسب‌و‌کارمان است و ارتباطی با سبزشویی ندارد.  بلکه می‌خواهیم در طولانی مدت پول بیشتری ذخیره کنیم و منابع تجدیدپذیر بهترین گزینه کم‌هزینه هستند”. اومان افزود “موسسان ما به این نتیجه رسیده‌اند که تغییرات آب‌و‌هوا موضوعی جدی است و ما می‌خواهیم نقش خود را دراین خصوص ایفا کنیم”.

حساسیت شرکت‌های فناوری نسبت به تاثیراتی که استفاده از کربن در فعالیت‌های آن‌ها می‌گذارد بیشتر شده‌ به‌طوریکه می‌گویند انتشار ۲درصد از گازهای گلخانه‌ای از صنعت هوانوردی سبقت گرفته است.

اومان گفت به دلیل مشکلات پیش آمده در طول مذاکرات برای قراردهای خرید منابع، این موضوع از سال ۲۰۱۲، ۵ سال به طول انجامیده است. او افزود”پیچیدگی این موضوع اینجاست که شرایط برای همه یکسان نیست: کمپانی‌های کوچک‌تر با اسناد مشکل خواهند داشت. ما با اختیارات قانونی مختلفی این منابع را خریداری کرده‌ایم و شما نمی‌توانید قراردادها را فقط کپی- پیست کنید”.

گوگل 100 درصد انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کند

گوگل ۱۰۰ درصد انرژی مورد نیاز خود را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کند

بزرگ‌ترین علت خرید این منابع نیز برای پایگا‌ه‌های داده است. همچنین گوگل قبول دارد که نیاز او به این منابع، باوجود آزمایش‌های بهبود بهره‌وری ازطریق هوش مصنوعی، بیشتر شده است.

گوگل در سال ۲۰۱۵، ۵٫۷ تراوات ساعت انرژی تجدیدپذیر الکتریسیته خریده که کمتر از ۷٫۶ تراوات ساعتی است که توسط پنل خورشیدی بریتانیا تولید شد. بیشتر این انرژی از نیروگاه‌های بادی آمریکا حاصل شد.

اومان گفت اگرچه کاهش هزینه‌های بادی و خورشیدی به این معناست که این منابع برای استفاده کامل در سال ۲۰۱۷ از ارزان‌ترین منابع هستند، گوگل به دنبال امضای قرارداد ۱۰ ساله برای انرژی‌های غیرمتناوب مانند هیدرو، زیست توده و هسته‌ای است.

منبع: theguardian

 

0/5 (0 نظر)